Menu Fresh Cooked

Het menu van  8 t/m 12 okt.

van 11.00 tot 19.00 uur

Vegan paddenstoelensoep. €7,50

Salade met geroosterde wortelgroenten, pecannoten, geitenkaas en

een verse rozemarijndressing. €12,50

Quinoa koolsalade met rode kool, boerenkool, appel en walnoot. €6,90/€9,90

Falafelburger met een pitabroodje en vegan tzaziki. €7,95

Pitabroodje met gekruide oesterzwammen, huisgemaakte vegan tzaziki en rauwkost. €7,95

 

Vanaf 17.00 uur

Groentetaartje van spelt met broccoli, pompoen en geitenkaas. €13,00

 

Maandag 28 Oktober starten wij met een avondcursus

de vegetarische keuken.

Wij bereiden samen een 3 gangen menu.

4 avonden van 18.00 tot 21.30 uur voor €200 p.p. inclusief ingrediënten

Een gemiste les mag ingehaald worden.

Meld je aan of neem gerust contact op voor meer informatie.

Losse workshops zijn ook mogelijk op aanvraag vanaf 5 personen.