Menu Fresh Cooked

Het menu van 16 t/m 19 Augustus

van 11.00 uur tot 19.00 uur (TAKE AWAY)

Lente ui, doperwten, courgettesoep. €5,00

Rucola salade met courgettelinten, haricots verts, witte bonen en geitenkaas. €9,50

Couscoussalade met geroosterde paprika, komkommer, zongedroogde tomaat,

olijven en verse kruiden. €5,50/€8,00

Salade met linzen, geroosterde paprika, cherry tomaat, olijven en feta. €9,50

Falafelburger met een pitabroodje, sla en tomatenrelish. €6,90

Huisgemaakte Hamburger van 100% natuurlijk rundvlees. €8,50

Maaltijden vanaf 17.00 uur

Vegetarisch oven gerecht van geroosterde venkel, zoete aardappel, cherry tomaat,

spinazie, dille en buffelmozzarella. €11,50

Runder gehakt balletjes in donker bier-mosterdsaus met oven gebakken aardappeltjes

en salade. €13,00