Menu Fresh Cooked
Het menu van 16 t/m 19 Augustus
van 11.00 uur tot 19.00 uur (TAKE AWAY)
Lente ui, doperwten, courgettesoep. €5,00
Rucola salade met courgettelinten, haricots verts, witte bonen en geitenkaas. €9,50
Couscoussalade met geroosterde paprika, komkommer, zongedroogde tomaat,
olijven en verse kruiden. €5,50/€8,00
Salade met linzen, geroosterde paprika, cherry tomaat, olijven en feta. €9,50
Falafelburger met een pitabroodje, sla en tomatenrelish. €6,90
Huisgemaakte Hamburger van 100% natuurlijk rundvlees. €8,50
Maaltijden vanaf 17.00 uur
Vegetarisch oven gerecht van geroosterde venkel, zoete aardappel, cherry tomaat,
spinazie, dille en buffelmozzarella. €11,50
Runder gehakt balletjes in donker bier-mosterdsaus met oven gebakken aardappeltjes
en salade. €13,00