Menu Fresh Cooked
Het menu van 8 t/m 12 okt.
van 11.00 tot 19.00 uur
Vegan paddenstoelensoep. €7,50
Salade met geroosterde wortelgroenten, pecannoten, geitenkaas en
een verse rozemarijndressing. €12,50
Quinoa koolsalade met rode kool, boerenkool, appel en walnoot. €6,90/€9,90
Falafelburger met een pitabroodje en vegan tzaziki. €7,95
Pitabroodje met gekruide oesterzwammen, huisgemaakte vegan tzaziki en rauwkost. €7,95
Vanaf 17.00 uur
Groentetaartje van spelt met broccoli, pompoen en geitenkaas. €13,00
Maandag 28 Oktober starten wij met een avondcursus
de vegetarische keuken.
Wij bereiden samen een 3 gangen menu.
4 avonden van 18.00 tot 21.30 uur voor €200 p.p. inclusief ingrediënten
Een gemiste les mag ingehaald worden.
Meld je aan of neem gerust contact op voor meer informatie.
Losse workshops zijn ook mogelijk op aanvraag vanaf 5 personen.