Menu Fresh Cooked

Het Menu van 20 t/m 23 februari

 

van 11.00 tot 19.00 uur

Prei-aardappelsoep met bieslook. €6,00

Salade met geroosterde wortelgroenten, pecannoten

en een rozemarijndressing. €12,00

Quinoa salade met venkel, appel, bieslook en pijnboompitten. €6,50/€9,50

Falafelburger met een pitabroodje en tomatenrelish. €7,50

Huisgemaakte Hamburger. €10,00

Diverse broodjes vanaf €3,95

Maaltijden vanaf 17.00 uur

Veganistische Tajine van venkel, zoete aardappel, paprika,

courgette, kikkererwten en zwarte pruimen bereid in rode wijn 

en specerijen met couscous. €13,50

Tajine met kip, paprika, cherry tomaat, aardappel en olijven

in een kruidige saus. €15,00

 

 

 

Vrijdag 23 februari starten wij met

een nieuwe avondcursus vegetarische keuken.

Wij bereiden samen een 3 gangen menu.

4 avonden van 18.00 tot 21.30 uur voor €200 p.p. inclusief ingrediënten

Een gemiste les mag ingehaald worden.

Om de 4 tot 6 weken starten wij telkens met een nieuwe groep.

Meld je aan of neem gerust contact op voor meer informatie.

Losse workshops zijn ook mogelijk op aanvraag vanaf 5 personen.