Menu Fresh Cooked

Het Menu van 23 t/m 26  April

van 11.00 tot 19.00 uur

Lente ui, courgette, doperwtensoep.  €6,50

Quinoa salade met venkel, appel, bieslook en pijnboompitten. €6,50/€9,50

Salade met radijs, avocado, komkommer, mango en feta. €12,50

Salade met kip, avocado, mango, komkommer en een korianderdressing. €12,50

Falafelburger met een pitabroodje en tomatenrelish. €7,50

Diverse broodjes vanaf €3,95

Maaltijden vanaf 17.00 uur

Veganistisch Marokkaans gerecht van zoete aardappel, aubergine,

paprika, boontjes, olijven en abrikozen in een kruidige saus met couscous.  €13,00

Marokkaanse Kiptajine met paprika, cherry tomaat,

olijven en aardappel in een kruidige saus. €16,00

 

 

Wij geven regelmatig een avondcursus

de vegetarische keuken.

Wij bereiden samen een 3 gangen menu.

4 avonden van 18.00 tot 21.30 uur voor €200 p.p. inclusief ingrediënten

Een gemiste les mag ingehaald worden.

Meld je aan of neem gerust contact op voor meer informatie.

Losse workshops zijn ook mogelijk op aanvraag vanaf 5 personen.