Over Fresh Cooked

Van mijn passie mijn werk gemaakt.

Ook mij ontbrak het vaak aan tijd ondanks dat ik graag kook. Nu heb ik alle tijd om mijn gerechten uit te zoeken en om met aandacht te kunnen koken. Met mijn liefde voor koken hoop ik veel mensen te kunnen ontlasten en blij te maken met een gezonde en lekkere maaltijd. Met veel plezier sta ik iedere dag in de keuken. Vind het een uitdaging om met smaak- en kleur combinaties bezig te zijn en er zorg voor te dragen dat een gerecht in balans is.

Sommige gerechten vergen veel tijd omdat ze lang moeten marineren of uren moeten gaar stoven. Hier heeft een gemiddeld huishouden zeker in deze drukke tijd geen tijd meer voor.

Het hoofdmenu

Het weekmenu bestaat uit 2 verschillende hoofdgerechten en 2 soepen.

Er staat altijd een vegetarisch of veganistisch gerecht op het menu. Het is gezond, milieu en diervriendelijk om ook van een vegetarische of veganistische maaltijd te genieten. Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd. Het liefst kook ik met de seizoenen mee en maak erg graag gebruik van (verse) kruiden die ook weer gezond zijn. Door diversen keukens laat ik mij inspireren en heb daardoor veel afwisseling in mijn weekmenu.

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten 

Het liefst werk ik op bestelling, zo weet ik precies hoeveel ik moet koken zodat er bijna niets weggegooid hoeft te worden. Dit om voedselverspilling tegen te gaan. Daarnaast probeer ik zoveel als mogelijk met biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal te werken. Voor vaste klanten bied ik ook de mogelijkheid aan om met keramische schalen te werken, waarvoor men een eenmalige borg betaald.