Menu Fresh Cooked

Het menu van 19 t/m 22  Nov.

van 11.00 tot 19.00 uur

Kruidige rode linzensoep met kikkererwten. €6,50

Salade met rode biet, sinaasappel, walnoot en feta. €12,50

Couscoussalade met geroosterde paprika, komkommer, zongedroogde tomaat,

olijven en verse kruiden. €6,90/€9,90

Pitabroodje met gekruide oesterzwammen, huisgemaakte vegan tzatziki en rauwkost. €7,95

Diverse broodjes vanaf €3,95 

Vanaf 17.00 uur

Cannelloni gevuld met ricotta, zongedroogde tomaat, olijven, kappertjes

courgette en verse kruiden in tomatensaus. €13,00

Italiaanse gehaktballetjes met ricotta en kruiden in tomatensaus

met spaghetti. €16,00

Maandag 28 Oktober starten wij met een avondcursus

de vegetarische keuken.

Wij bereiden samen een 3 gangen menu.

4 avonden van 18.00 tot 21.30 uur voor €200 p.p. inclusief ingrediënten

Een gemiste les mag ingehaald worden.

Meld je aan of neem gerust contact op voor meer informatie.

Losse workshops zijn ook mogelijk op aanvraag vanaf 5 personen.