Menu Fresh Cooked
Het menu van 19 t/m 22 Nov.
van 11.00 tot 19.00 uur
Kruidige rode linzensoep met kikkererwten. €6,50
Salade met rode biet, sinaasappel, walnoot en feta. €12,50
Couscoussalade met geroosterde paprika, komkommer, zongedroogde tomaat,
olijven en verse kruiden. €6,90/€9,90
Pitabroodje met gekruide oesterzwammen, huisgemaakte vegan tzatziki en rauwkost. €7,95
Diverse broodjes vanaf €3,95
Vanaf 17.00 uur
Cannelloni gevuld met ricotta, zongedroogde tomaat, olijven, kappertjes
courgette en verse kruiden in tomatensaus. €13,00
Italiaanse gehaktballetjes met ricotta en kruiden in tomatensaus
met spaghetti. €16,00
Maandag 28 Oktober starten wij met een avondcursus
de vegetarische keuken.
Wij bereiden samen een 3 gangen menu.
4 avonden van 18.00 tot 21.30 uur voor €200 p.p. inclusief ingrediënten
Een gemiste les mag ingehaald worden.
Meld je aan of neem gerust contact op voor meer informatie.
Losse workshops zijn ook mogelijk op aanvraag vanaf 5 personen.