Menu Fresh Cooked

Het weekmenu van 15 jan. t/m 19 jan.

 

Van 12.00 tot 19.30 uur.

Erwtensoep met livar rookworst. 4,50

Pompoen-wortelsoep met sinaasappel. 4,00

Salade met kip, avocado, oude kaas, pijnboompitten

met een mosterd honing dressing. 8,50

Salade met rode biet, sinaasappel,amandelen, rode ui,

en feta kaas. 7,50

Salade met zoete aardappel, cherry tomaat, avocado,

pijnboompitten en geitenkaas. 7,50

Falafelburger met een pitabroodje en tomatenrelish. 6,00

Huisgemaakte broodje hamburger. 6,50

Diverse broodjes vanaf 3,50 

 

Maaltijden vanaf 17.00 uur. De maaltijden graag voor 10 uur

's morgens bestellen.

Vegetarische moussaka van linzen, gegrilde aubergine, spinazie en tomaat. 9,50

Chili con carne bereid in de oven met rode wijn en diverse specerijen

met een pitabroodje en salade. 10,00

Boeuf Bourguignon met een pastinaak puree 12,00