Menu Fresh Cooked
Het Menu van 23 t/m 26 April
van 11.00 tot 19.00 uur
Lente ui, courgette, doperwtensoep. €6,50
Quinoa salade met venkel, appel, bieslook en pijnboompitten. €6,50/€9,50
Salade met radijs, avocado, komkommer, mango en feta. €12,50
Salade met kip, avocado, mango, komkommer en een korianderdressing. €12,50
Falafelburger met een pitabroodje en tomatenrelish. €7,50
Diverse broodjes vanaf €3,95
Maaltijden vanaf 17.00 uur
Veganistisch Marokkaans gerecht van zoete aardappel, aubergine,
paprika, boontjes, olijven en abrikozen in een kruidige saus met couscous. €13,00
Marokkaanse Kiptajine met paprika, cherry tomaat,
olijven en aardappel in een kruidige saus. €16,00
Wij geven regelmatig een avondcursus
de vegetarische keuken.
Wij bereiden samen een 3 gangen menu.
4 avonden van 18.00 tot 21.30 uur voor €200 p.p. inclusief ingrediënten
Een gemiste les mag ingehaald worden.
Meld je aan of neem gerust contact op voor meer informatie.
Losse workshops zijn ook mogelijk op aanvraag vanaf 5 personen.