Menu Fresh Cooked

Het weekmenu van 25 t/m 29 sept.

Van 12.00 tot 19.30 uur.

Pompoensoep met venkel. 4,50

pastinaak-knolselderijsoep. 4,00

Salade met rode biet, peer, walnoot, roquefort kaas. 7,50

salade met kip, avocado, komkommer, ei en pijnboompitten

met een mosterd honing dressing.  8,50

Salade met geroosterde pompoen en venkel met pecannoten

en geitenkaas. 7,50

Falafelburger met een pitabroodje en tomatenrelish. 6,00

Huisgemaakte broodje hamburger. 6,50

Diverse broodjes vanaf 3,50 (Broodjeslijst onderaan de pagina)

 

Maaltijden vanaf 17.00 uur. De maaltijden graag voor 10 uur

's morgens bestellen.

Oven gerecht van kruidige kikkererwten met spinazie, tomaat

en een laagje gegratineerde zoete aardappelpuree. 9,00

Huisgemaakte slavinken met rode kool en aardappeltjes. 10,00

Boeuf Bourguignon met aardappeltjes en groente. 12,50

                                                                                 

 

Broodjes van een half meergranen stokbrood.

Broodje Italiaanse Salami met sla.                             3,50

Broodje belegen kaas met sla.                                   3,50

Broodje gebakken ei met sla.                                     4,00

Broodje geitenkaas met radijs,walnoot, sla

en een stroop dressing.                                             4,70                    

Broodje Brie met appel, walnoot en honing.                 4,70

Broodje met huisgemaakte tomaten hummus

aubergine, tomaat, rode ui, munt en sla.                     4,70

Broodje kip met mayo, sla en avocado.                       4,70

Broodje huisgemaakte tonijnsalade met sla.                4,70

Broodje met mozzarella, tomaat, zongedroogde

tomaten dressing en sla.                                            4,95

BLT wit stokbrood, bacon, tomaat, sla, mayo.               4,50

Broodje gerookte zalm met dille dressing.                    6,50