Menu Fresh Cooked

Het menu van 12 t/m 16 nov.

 

van 12.00 tot 19.30 uur

Bloemkoolsoep met mosterd.  4,50

Indiase pompoensoep.  4,50

Couscoussalade met geroosterde paprika, komkommer,

zongedroogde tomaat, olijven en verse kruiden.  4,00/7,50

Salade met haricot verts, witte bonen, cherry tomaat, rode ui en feta. 8,50

Falafelburger met een pita broodje en tomatenrelish. 6,00

Huisgemaakte Hamburger. 6,50

Diverse broodjes vanaf 3,50

 

Maaltijden vanaf 17.00 uur. De maaltijden graag voor 12 uur 's morgens bestellen.

Afhalen of thuisbezorgd.

Taartje van pompoen, broccoli en geitenkaas. 9,50

Kip in kormacurry met aubergine, boontjes, cashewnoten

en basmatirijst. 10,00

Runderstoof gegaard in rode wijn en sinaasappel met rode kool

en aardappelpuree. 12,00