Menu Fresh Cooked

Het weekmenu van 18 Juni t/m 22 Juni

Van 12.00 tot 19.30 uur.

Tomaten-paprikasoep. 4,50

Groene groentesoep met pistou.  4,00

Kipsalade met radijs, boontjes, komkommer, ei

en een verse kruidendressing. 8,50

Salade met geroosterde paprika, linzen, cherrytomaat, olijven,

rode ui en fetakaas. 8,50

Falafelburger met een pitabroodje en tomatenrelish. 6,00

Huisgemaakte broodje hamburger. 6,50

Diverse broodjes vanaf 3,50 

 

Maaltijden vanaf 17.00 uur. De maaltijden graag voor 11 uur

's morgens bestellen. Afhalen of thuisbezorgd.

Vegetarisch gevulde paprika's (2st.) met o.a. courgette, aubergine,

zongedroogde tomaat en rijst. 9,50

Gevulde paprika's (2st.) met o.a. lamsgehakt, courgette en tomaat. 9,50

Kip in dragon-mosterdsaus met rijst en boontjes. 11,00