Menu Fresh Cooked

Het weekmenu van 19 febr. t/m 23 febr.

 

Van 12.00 tot 19.30 uur.

Prei aardappelsoep met bieslook en spekjes. 4,50

Aziatische zoete aardappelsoep.   4,50

Salade met rode biet, peer, blauwe kaas en walnoot. 7,50

Salade met kip, boontjes, radijs, ei en een verse kruiden

dressing. 8,50

Quinoa salade met geroosterde bietjes en rucola. 6,50

Falafelburger met een pitabroodje en tomatenrelish. 6,00

Huisgemaakte broodje hamburger. 6,50

Diverse broodjes vanaf 3,50 

 

Maaltijden vanaf 17.00 uur. De maaltijden graag voor 10 uur

's morgens bestellen. Afhalen of thuisbezorgd.

Vegetarische bonenschotel met kidneybonen, paprika,

zoete aardappel, diverse specerijen en halloumi. 9,50

Kippendijen in kormacurry met boontjes, aubergine en rijst. 10,00

Vlaamse runderstoof in donker bier-mosterdsaus met een

spruitjesstamppot. 12,00