Menu Fresh Cooked

Het weekmenu van 16 t/m 20 oktober 

Van 12.00 tot 19.30 uur.

Pastinaak-knolselderijsoep. 4,00

Indiase Pompoensoep. 4,50

Salade met kip, avocado, komkommer en oude kaas met een

mosterd honing dressing. 8,50

Quinoa salade met gegrilde courgette, aubergine, rozijnen,

amandelen en verse kruiden.  7,50

salade met geroosterde wortelgroente en een rozemarijndressing. 7,50

Falafelburger met een pitabroodje en tomatenrelish. 6,00

Huisgemaakte broodje hamburger. 6,50

Diverse broodjes vanaf 3,50 (Broodjeslijst onderaan de pagina)

 

Maaltijden vanaf 17.00 uur. De maaltijden graag voor 10 uur

's morgens bestellen.

Vegetarisch gevulde aubergine met een currysaus. 9,00

Balletjes in bier mosterd saus met

oven gebakken aardappeltjes en groente. 10,00

Scharrel kipfilet in verse dragonroomsaus met rijst en groente. 12,00

                                                                                 

 

Broodjes van een half meergranen stokbrood.

Broodje Italiaanse Salami met sla.                             3,50

Broodje belegen kaas met sla.                                   3,50

Broodje gebakken ei met sla.                                     4,00

Broodje geitenkaas met radijs,walnoot, sla

en een stroop dressing.                                             4,70                    

Broodje Brie met appel, walnoot en honing.                 4,70

Broodje met huisgemaakte tomaten hummus

aubergine, tomaat, rode ui, munt en sla.                     4,70

Broodje kip met mayo, sla en avocado.                       4,70

Broodje huisgemaakte tonijnsalade met sla.                4,70

Broodje met mozzarella, tomaat, zongedroogde

tomaten dressing en sla.                                            4,95

BLT wit stokbrood, bacon, tomaat, sla, mayo.              4,50