Menu Fresh Cooked

Het weekmenu van 20 nov. t/m 24 nov.

Van 12.00 tot 19.30 uur.

Geroosterde gele wortelsoep. 4,00

Pompoen-wortelsoep met sinaasappel.  4,00

Quinoa salade met aubergine, courgette, amandelen, rozijnen

en verse kruiden. kleine portie 3,75 / grote portie 7,50

salade met rode biet, sinaasappel, rode ui, dragon en feta. 7,50

Falafelburger met een pitabroodje en tomatenrelish. 6,00

Huisgemaakte broodje hamburger. 6,50

Diverse broodjes vanaf 3,50 (Broodjeslijst onderaan de pagina)

 

Maaltijden vanaf 17.00 uur. De maaltijden graag voor 10 uur

's morgens bestellen.

Spruitjestaart met of zonder spekjes. 8,50

Ovengerecht van zuurkool, spek en een laagje aardappelpuree. 9,00

Runderstoof gegaard in rode wijn met sinaasappelschil met 

oven gebakken aardappeltjes en groene groentemix. 12,00

 

                                                                                 

Broodjes van een half meergranen stokbrood.

Broodje Italiaanse Salami met sla.                             3,50

Broodje belegen kaas met sla.                                   3,50

Broodje gebakken ei met sla.                                     4,00

Broodje geitenkaas met radijs,walnoot, sla

en een stroop dressing.                                             4,70                    

Broodje Brie met appel, walnoot en honing.                 4,70

Broodje met huisgemaakte tomaten hummus

aubergine, tomaat, rode ui, munt en sla.                     4,70

Broodje kip met mayo, sla en avocado.                       4,70

Broodje huisgemaakte tonijnsalade met sla.                4,70

Broodje met mozzarella, tomaat, zongedroogde

tomaten dressing en sla.                                            4,95

BLT wit stokbrood, bacon, tomaat, sla, mayo.              4,50